Godskespark


4 TYPE WONINGEN DOOR 4 VERSCHILLENDE ARCHITECTEN
OOK NOG BOUWGRONDEN TE KOOP

Vestio en BPI maken een nieuw droomproject waar in het pittoreske Godsheide. Een gezellig dorpje gelegen op slechts 1,5 km van Hasselt centrum.

In het binnengebied tussen de Kleinstraat, de Beerhoutstraat en de Kapelveldstraat bouwen ontwikkelaars Vestio en BPI de gezellige woonwijk, Godskespark.

De woningen zijn ontworpen door 4 verschillende architecten: Architecten Pieter Verjans, Architecten Bart Stevens, Grosemans-Heylen Architecten en Dhoore-Vanweert Architecten. Zij creëerden elk een verschillend type, met een eigen karakteristieke stijl. Die diversiteit maakt van Godskespark niet enkel een fijne, maar ook een unieke woonbuurt. U kiest een woning die volledig naar uw smaak is getekend en die u zelf nog kan aanpassen zodat deze helemaal aan uw wensen en behoeftes voldoet.

Daarnaast zijn er ook nog steeds prachtige bouwgronden te koop in Godskespark.

NIEUW AANBOD WONIGEN TE KOOP

Sinds kort zijn er 6 nieuwe woningen in verkoop. Deze halfopen of gesloten woningen variëren van 130 m2 tot 154 m2. Allen hebben ze 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, een carport of garage en een gezellige zuidgeoriënteerd tuin. De indeling van 4 woningen is zeer ruimtelijk met grote glaspartijen in de leefruimte, die zowel contact bieden met de privétuin als met de straat. De andere 2 woningen hebben een maximaal contact met de straat en het mooie park, wat werkelijk als verlengde van de achtertuin wordt gezien.

Godskespark

MEER INFO

U wilt graag in Godsheide wonen midden in het groen, dichtbij het centrum van Hasselt? Laat uw gegevens achter op onderstaand formulier zodat we u verder kunnen informeren.Interesse bouwgrondenInteresse woningen

Dhoore

Dhoore

woningen Godskespark

Achterzijde woningen Godskespark

Info en verkoop

T. 011 800 000
www.vestio.com

Een ontwikkeling van